TattooMonkey Team

TattooMonkey wordt gerund door een gedreven team, een team met passie voor het tattoo & piercing vak!

Ben je zelf ook op zoek als tattoo artiest naar een coole werkplek? Neem dan contact op, we zoeken nog een extra tattoo artiest in ons team.

Maurice aka TattooMaus

Tattoo artiest, Piercer - Shop eigenaar

Maurice zet tattoos & piercings bij TattooMonkey. 90% van de tijd is hij bezig met black and grey tatoeages maar kan zich ook prima vermaken met een kleurtje her en der. Naast het tatoeëren helpt hij bij het piercen en verzorgt hiervan de opleidingen intern.

Maus (zoals iedereen hem noemt) specialiseert zich voornamelijk in Black and Grey tattoos met flora en fauna. Dieren, bloemen zijn zijn ding. Maar ook minimalistische tattoos kan hij zich goed mee bezighouden, dat merk je terug in al zijn tattoos.

Fijne lijnen en zachte schaduw. Inmiddels komen klanten vanuit heel Nederland en Belgie (en zelfs Duitsland) voor een tattoo van Maus.. wil je graag een tattoo van Maus? Neem dan contact op met de shop.


Astrid aka Assie

Piercer & Shop manager

Astrid oftewel Assie is een manusje van alles in de Tattooshop. Ze helpt de klanten met de mooiste piercings maar zorgt er ook voor dat elke klant opgevangen wordt bij binnenkomst.

Als je ons een berichtje stuurt is de kans 99% dat je door Assie geholpen wordt en zij zorgt dat de rest van het team op tijd zijn of haar taken uitvoert.

Ook de inkoop verzorgt Assie dagelijks, dus wil je een speciale Piercing? Stuur de shop een berichtje en Assie regelt het voor je!