Naam tattoo zetten

Ben je van plan om een naam tattoo te laten zetten? Dat is mogelijk bij Tattoo Monkey en we informeren je graag over alle mogelijkheden. Ook een naam tattoo kan namelijk op verschillende manieren worden getatoeëerd.

Denk hierbij aan
– Alleen een naam
– Een naam met creatieve afwerking
– Naam met datum
– Naam als onderdeel van een grotere tattoo

Naam Tattoo vanaf 50 euro
Je hebt al een naam vanaf slechts 50 euro.

Informeer naar de mogelijkheden!

Kom langs of mail ons met je voorbeelden via
info@tattoomonkey.nl

Advies voor je een naam tattoo laat zetten
Hoe graag we je ook helpen met je wens voor een naam tattoo willen we je graag attenderen op het volgende. Als het een naam van je kind is of kinderen zijn, zal er geen problemen komen.

Is het een naam van je huidige partner dan adviseren we je om 2 keer na te denken of je dit wel wilt. Met regelmaat coveren we een naam tattoo van een vorige partner.

Zoals bij alle tatoeages is het belangrijk dat je een tatoeëerder uitzoekt die aan jouw wensen kan voldoen. Bij namen moet de tatoeëerder de letters netjes en zonder spelfouten op jouw lichaam kunnen zetten. Wees er ook van bewust dat tatoeëerders geen taalexperts zijn. Mocht je de naam willen laten vertalen naar een ander schrift dan raden wij je aan dit door een native speaker of vertaalbureau te laten doen (niet via Google translate!).

Heb je reeds in het verleden een naam bij ons laten tatoeëren? Heb je hier een mooie foto van? Mail hem ons door! Dan plaatsen wij deze graag in onze online foto gallerij.