Van een potlood naar inkt

Tekenen.. iets wat ik al doe sinds ik me kan herinneren. Sterker nog als ik bij “Oma” op bezoek ga, hangen er nog schilderijen die ik
25 jaar geleden gemaakt heb… (Omas zijn nu eenmaal trots denk ik?) Hahaha.. In tekenen vind ik in elk geval rust.

🙂 Al geruime tijd ben ik geboeid door het vak Tatoeëren en ik heb zelf ook de nodige “plaatjes”. Een aantal jaar geleden de kans gekregen om uiteindelijk “in de leer” te gaan bij een Tattoo artiest! De dag van vandaag… een volle agenda!

Ik word nog steeds bijgestaan door collega’s waar nodig. Een tattoo artiest heeft vaak een eigen “style”, ondanks dat ik die van mij nog niet heb kunnen definiëren met een naam doe ik veel blackwork tattoos die al dan niet door een enkel kleurtje ondersteund worden. Dieren en Bloemen doe ik erg graag en kan ik me uren mee bezig houden om zo het maximale eruit te halen voor zowel de klant als mijzelf.

Ik ben dus een tattoo apprentice zoals ze het in het vak noemen en zo zal ik me zelf altijd blijven zien en pushen naar nieuwe levels, ik ben van mening dat een artiest die al 15 jaar in het vak zit alsnog dagelijks leert.

Nieuwe stijlen, nieuwe technieken. Voor nu? Ben ik een spons… informatie, kennis en ervaring vergaren en mensen een blij gevoel geven met een unieke tattoo! Wil je een werkje van mij? We werken met stuk prijzen ipv uur tarieven, zo weet je exact wat je nieuwe tattoo gaat kosten!

Wil je mij persoonlijk wat vragen? Mail maus@tattoomonkey.nl voor informatie. Heb je een algemene vraag? Mail dan naar info@tattoomonkey.nl en de shopmanager helpt je verder!

Wij zijn een tattooshop in Wouw bij Roosendaal, ook voor Piercings ben je altijd welkom. Ben je zelf een tattoo artiest en zoek je een plekje?
Neem contact met ons op! Wij zijn de gezelligste tattooshop in Wouw, Roosendaal en Bergen op Zoom!

Tattooshop Roosendaal (TattooMonkey!)

Onze Tattoo en Piercingshop is net zo uniek als onze artiesten, volledig zelf gemaakt interieur op maat voor de shop welke het gemak dient van de klant en artiest. Huiselijke warme sfeer en veel gezelligheid. Moet je even wachten voor je aan de beurt bent of heb je een vriend(in) bij? We hebben een gezellige lounge met veel lees en kijk plezier.